Hatékony szöveg küldõ
A marketing szövegírás 87 titka

Ki profitálhat abból, ha alkalmazza ezen tanulmány tanácsait?

Minden olyan vállalkozás, amely új vásárlókat kíván szerezni, a régieket pedig meg akarja tartani. Egyébként is, nem ez minden üzlet legfõbb célja?

Egy vállalkozás egyetlen olyan tevékenysége, ami nem csupán költséget jelent, a marketing (és az értékesítés). Ha a marketing sikeresen mũködik hozza a bevételt és termeli a profitot.

Minden más tevékenység (kutatás, pénzügy, termelés, stb.) csak költséget jelentenek. Kérem ne értsen félre. Ezek döntõen fontos üzleti funkciók. De költséget jelentenek.

Ne ítéljen elhamarkodottan. Ha Ön nem olyan üzletben tevékenykedik ami közvetlenül vásárlóknak értékesít és nem tartozik az Ön mindennapi teendõi közé, hogy folyamatosan fõcím- vagy szöveg javaslatokat nézeget, akkor talán nem egyértelmü, hogy ez a tanulmány hasznos-e egyáltalán az Ön számára.

Biztosíthatom róla, hogy az lesz!

Két ok miatt is:

1. A kommunikáció alapjai pontosan ugyanazok, akár forgalmazónak, nagykereskedõnek, értékesítõnek vagy egy átlag embernek szól az üzenet - akiknek Ön el akarja adni termékét vagy szolgáltatását.

2. "Direkt értékesítés vagy a halál." - ez következõ könyvem munkacíme. Miért? Mert vállalattulajdonosként, egy cég csúcsvezetõjeként, vagy gyorsan megtanul hatékonyan kommunikálni közvetlenül a vevõkkel, vagy meg vannak számlálva üzleti életének napjai. Egyszerűen nem támaszkodhat minden alkalommal egy külsõ személy segítségére ezen a területen.

Szerzõi jog: MMIII Nicholas Direct, Inc.

Itt kérheted:

A marketing szövegírás 87 titka küldő

Vállalkozás kelléktár   Marketing titkok